Interim
management in
zorgorganisaties

Snel overzicht

Ineke Oostland: “Door mijn ervaring in veel zorgorganisaties ben ik in staat om processen en mensen snel te leren kennen. Vaak is het handig om nieuw en onbekend te zijn, dan krijg je gemakkelijk toegang tot informatie.”

Snel en pro-actief

Een manager van een zorggroep met verzorgingshuizen en verpleeghuizen ervoer de inzet van OOSTLAND zorg advies aldus: “Als buitenstaander kon Ineke Oostland gemakkelijker onze situatie analyseren, vanaf een afstandje bekijken wat er speelde. Ineke is iemand die snel en pro-actief reageert. Ze is aanhanger van het harmoniemodel en haar werkwijze zorgt ervoor dat ze weerstand gemakkelijk kan tackelen.”

Transparante werkwijze

“Wat ook helpt is dat medewerkers voelen dat ze haar gemakkelijk kunnen benaderen. Een van onze huizen moest dicht. Ineke heeft dat zo harmonieus aangepakt: ze kan goed luisteren en probeert voor iedereen de gewenste oplossing te realiseren. Verder geeft ze heldere kaders aan en schept duidelijkheid over mogelijkheden en grenzen. Alle bewoners zijn op een voor hun fijne plek terechtgekomen en de medewerkers hebben allemaal een nieuw toekomstperspectief gekregen.”

Enkele voorbeelden?
Partner in kwaliteit en interimmanagement voor organisaties in de zorg
realisatie & hosting Silverstone Studio
|
|
|
© 2011- OOSTLAND zorg advies